1_edited_edited.png
1_edited.png

Stel je team voor! Klik hier om foto's, tekst en links toe te voegen of gegevens uit je verzameling te koppelen.

(Pre-)Zwangerschap

B9D47132-C3C4-4804-A506-FB2CA82E338C.png

Samen je ideale zwangerschap

Je wilt graag zwanger worden. Maar hoe bereid je je het beste voor? Ik leer je verbinden met lichaam en geest voor een bewuste conceptie. Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Doorheen je zwangerschap begeleid ik je lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Gaat het wat minder? Heb je zorgen? Dan sta ik voor je klaar. Ook informeer ik je over alle opties waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Mijn prioriteit? Jóuw behoeften en wensen. Hoe gek of vreemd die ook mogen klinken, ik ondersteun elke keuze die je maakt. Of je nu BAM bent of een geboortepartner hebt, samen zorgen we voor jouw ideale zwangerschap.

Stel je team voor! Klik hier om foto's, tekst en links toe te voegen of gegevens uit je verzameling te koppelen.

Bevalling

C7F7DEAA-6AB6-47C7-A4A4-D8E2A9C8C467.png

Een liefdevolle verwelkoming

Denk jij bij het woordje 'bevalling' aan pijn, stress en chaos? Wel, het kan helemaal anders. Je lichaam bevat oeroude wijsheid en weet intuïtief wat het nodig heeft. Als doula haal ik de stem van je intuïtie naar boven. Ik bewaar de rust, zorg dat iedereen sereen blijft en let erop dat je partner en jij niet vergeten om naar jullie eigen behoeften de kijken (genoeg slapen, rusten, eten, mentale en fysieke energie op peil houden). Ik blijf aan je zijde vanaf het begin van je arbeid tot enkele uren na de geboorte. Met zachte aanrakingen, woorden en gebaren breng ik je telkens terug in jouw lichaam en terug in verbinding met je baby. Als één team creëren we een ruimte van vertrouwen en sereniteit, waarin je baby zich verwelkomd voelt. Zo kijken samen liefdevol terug naar je bevalling.

Samen maken we het integratieproces van jouw nieuwe levensfase met de oude aangenamer. We verwelkomen en maken plaats voor jouw baby en je nieuwe zelf. We kijken terug op je zwangerschap en bevalling, gaan na of er hier nog onverwerkte zaken zien die jouw afleiden of hinderen om te genieten van het moeder zijn. Bekijken en zoeken samen uit hoe we jouw wensen en noden kunnen invullen. En gaan we na hoe we jouw moederinstinct wat meer kunnen aanwakkeren, zodat je je grenzen kunt bewaken en met meer liefde en aandacht aanwezig kunt zijn voor je baby.

Kraamperiode

DBB38C98-C499-40B1-8CDA-4902C5B73765.png

Integratie

Het begin van een nieuw leven. Voor je pasgeboren kindje, maar ook voor jou (en je geboortepartner). We maken plaats, en verwelkomen je baby’tje én je nieuwe zelf. We blikken terug op de reis die je hebt afgelegd, om je nieuwe ik te integreren in je lichaam. Soms gebeurt het wel eens dat een onverwerkte zaken je moederinstinct blokkeren. Samen bekijken we hoe we je moederinstinct kunnen aanwakkeren, zodat je je grenzen beter kunt bewaken en met meer liefde en aandacht aanwezig bent voor je baby. 

Voorbeeld trajecten

6_edited_edited.png

*Vegan kraampakket is enkel te verkrijgen bij een thuisbevalling.

 

 

Kan ik mijn eigen pakket samenstellen?

Uiteraard! We starten vanuit 1 van de 3 pakketten waarbij we dan een individueel traject opstellen naar jouw behoeften en budget.

Wil je graag doulabegeleiding, maar heb je wat extra steun nodig met de betalingen?

Geen zorgen. We bespreken alle opties. Betalingen kunnen bijvoorbeeld verspreid/maandelijks worden afgedragen. Neem contact op voor meer info.

Kan ik de doulabegeleiding terugtrekken?

Ja, leden van de volgende ziekenfondsen heb recht op een volledige of gedeeltelijke terugbetaling:

De Voorzorg, Helan en het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds

Kijk je graag eerst of doulabegleiding bij je past? 

Natuurlijk wil je matchen met degene die je bijstaat tijdens je zwangerschap en bevalling. Boek daarom gratis en vrijblijvend je eerste gesprek in om kennis te maken, aan huis of in de praktijk