Seraphine (Sylvie)

Bij WellPregnant waak ik over jóuw welzijn.

Verbind

Wie ben ik? Goede vraag. Sommigen zeggen dat we de som zijn van onze ervaringen... Wel, ik kan je vertellen over hoe ik van kleins af aan ervan droomde een jonge mama te zijn, over mijn worsteling met overgevoeligheid, hoe ik anders was, en me vaak onbegrepen voelde. Hoe ik hunkerde naar een diepgaande en liefdevolle community. Hoe ik mijn broer verloor tijdens mijn zwangerschap. Ja. Zijn overlijden viel me ongelooflijk zwaar. Maar raar genoeg was zijn overlijden tegelijkertijd bevrijdend, want ik (her)ontdekte spiritualiteit. Zo vond ik toch balans in mezelf toen ik mijn dochtertje Ki droeg. Hoe? Dankzij mindfulness, relaxatie, meditatie, een positieve mindset, en het besef dat we allen verbonden zijn met elkaar. En deze tools hebben mij weer geholpen tijdens mijn 2de zwangerschap (van mijn zoontje Zen). Deze innerlijke rust gun ik anderen ook. Daarom is het mijn missie om iedereen die zwanger is een gebalanceerde, verbonden, ontspannen en liefdevolle zwangerschapsreis te laten ervaren.

87DD498D-491B-4F04-B6E4-30C59A364CC4.jpe
69300F81-BE34-45A9-A64E-553934BAE9D2.jpe

Vertrouw

Zelf bind ik me niet meer aan verwachtingen van anderen, maar ik bewandel mijn eigen pad. Ik kies ervoor om vanuit liefde te leven. Vanuit vertrouwen. In mezelf, en in jou. In iets hoger dan ons. Vanuit liefde deel ik dit vertrouwen met je. Door je te begeleiden, te ondersteunen en te tonen dat de dingen anders kunnen. Wat jij voelt, telt. Geloof in jezelf, je lichaam en intuïtie. Breek los van wie je denkt te zijn, om te worden wie je echt wilt zijn.

Verander

Wie ik ben? Ik ben wie ik kies te zijn: anders, iemand die vrij fantaseert, gepassioneerd, prettig gestoord, een dromer, wild en zweverig. Iemand die vanuit een hart vol liefde leeft. Het enige wat constant is, is verandering. De vraag is: wie kies jij vandaag te zijn?

PureYou Photography_Wellpregnant Sylvie-

Certificaten

Als doula en coach school ik me voortdurend bij om je optimaal te kunnen begeleiden en ondersteunen tijdens je zwangerschap en (water)bevalling. Zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel vlak.